#vip-potrebitel

Altcoins.bg VIP Club Payment

Altcoins VIP е плод на усилията ни през последните години и неуморната работа, която сме вложили в изграждането на платформата. Благодарение на това имаме възможността да познаваме криптовалутите доста добре, целия пазар, силите, които го движат и как правилно да сегментираме и анализираме информацията.

Целта на Altcoins VIP е да ви предоставяме актуална информация във всеки един момент, анализи на пазара от достоверни и доказани източници, предложения за трейдове, сигнали от най-добрите крипто специалисти, алфа информация за еърдропи, минтове, нфт-та, форкове и т.н.

Искаме да направим нашия дискорд сървър единственото място, което да има нужда да посетите за информация за криптовалути в България.

Всичко това разбира се е с обучителна стойност и никоя част от информацията във ВИП Клуба не трябва да се счита като финансов съвет.

Колко ще струва Altcoins VIP?
Първите 100 човека, които се регистрират в Altcoins VIP сървъра ни ще могат да си гарантират цена завинаги от 50лв/месец. За всеки следващ в момента отново ще бъде 50 лв./месец, но с разширяване на услугата и добавяне на нови „екстри“, за тях цената може да се вдигне.

Освен това, всички нови членове на сървъра ще имат 7 (седем) дни безплатен тестов период, след който могат да решат да продължат или откажат абонамента си.

Ние ще направим всичко възможно да ви дадем в пъти повече стойност от цената, която заплащате.

Get access today!
7 day free trial

€26.00 EUR per month (automatic recurring payments)
No risk, cancel anytime
Powered by LaunchPass 🚀