MoneyLord Academy

VIP Edukacija Paket

Ovaj ekskluzivni paket nudi potpunu, sveobuhvatnu edukaciju u našoj renomiranoj MoneyLord Akademiji, predstavljajući najvrijedniji izvor znanja o kriptovalutama i finansijskim strategijama na tržištu.

Šta dobijate u paketu MoneyLord VIP Edukacija?

1. Potpuna edukacija o kriptovalutama:

Osnovni koncepti: Upoznajte se sa osnovama kriptovaluta, uključujući blockchain tehnologiju, digitalne novčanike i sigurnosne aspekte.

Napredne tehnike: Istražite dublje svijet kriptovaluta sa naprednim strategijama za iskusne članove, uključujući analizu tržišta, taktike za povećanje profita i upravljanje rizicima.

2. MoneyLord edukacija i savjeti:

Naše ekskluzivne lekcije: Pristupite lekcijama i predavanjima od dugogodišnjih stručnjaka u MoneyLord timu, učeći o najefikasnijim načinima upravljanja finansijama, investicijama i rastu portfolia!

Savjeti od profesionalaca: Dobijate savjete i taktike od naših stručnjaka za kreiranje i rast portfolia, prilagođene vašim ciljevima i situaciji.

3. Edukacija o Tehničkoj analizi, Fundamentalnoj analizi i On-chain tradingu:

Tehnička analiza: Naučite sve o tehničkoj analizi, uključujući grafikone, indikatore i obrasce koji će vam pomoći u donošenju informisanih i pravovremenih odluka.

Fundamentalna analiza: Razvijte razumijevanje fundamentalnih aspekata kriptovaluta, uključujući analizu timova, projekata i tržišnih trendova za dugoročno investiranje.

On-chain trading: Otkrijte svijet On-chain tradinga, učeći kako analizirati transakcije i blockchain podatke za donošenje odluka zasnovanih na pravim podacima.

Sve ovo i mnogo više čeka Vas u “MONEYLORD VIP EDUKACIJA” paketu. Za samo 99 dolara, dobijate pristup najkvalitetnijoj finansijskoj edukaciji koja će vam pomoći da postanete stručnjak na tržištu kriptovaluta. Ne propustite priliku da transformišete svoje finansije i ostvarite svoje ciljeve – pridružite se našoj MoneyLord Akademiji već danas!

Pretplaćujući se, priznajete i razumijete da povrati nisu dopušteni i neće biti dati, budući da su sve prodaje konačne. Ako imate pitanje o povratima, molimo pošaljite nam e-poštu na [email protected] . Pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku i pristupiti grupi do kraja vašeg razdoblja pretplate. Obnova pretplate je automatska i obrađivat će se svakog mjeseca za mjesečne pretplatnike ili godišnje za godišnje pretplate. Mjesečne pretplate automatski će se naplaćivati svaki ciklus naplate.

Za podršku u plaćanju, kontaktirajte [email protected].

Za podršku pretplate, uključujući otkazivanje, kontaktirajte [email protected]

Get access today!
$9,999.00 USD per month (automatic recurring payments)
No risk, cancel anytime
Powered by LaunchPass 🚀