Signal Paket

Signal Paket

Ovaj ekskluzivni paket vam donosi ultimativni pristup signalima naših mentora sa dugogodišnjim iskustvom i neospornim uspjehom. Sa našim VIP premium signalima, transformisaćemo vaše trading iskustvo i pomoći vam da ostvarite maksimalan profit na tržištu.

Šta dobijate u paketu MoneyLord VIP Signali?

1. Spot Trading VIP Signali:

Pristupite ekskluzivnim signalima za trading na spot marketu, koje pružaju naši mentori sa dugogodišnjim iskustvom i uspjehom!

Dobit ćete precizne informacije o tačnim cijenama za ulazak u trade, obezbjeđujući vam najbolje moguće pozicije na tržištu! Također dobit ćete detaljne Take Profit i Stop Loss levele za realizaciju profita i postavljanje zaustavnih gubitaka, osiguravajući vam sigurnost i profitabilnost.

2. Futures Trading VIP Signali:

Naši mentori će vas voditi kroz svijet futures tradinga, pružajući vam najnovije i najpouzdanije signale za ovu vrstu tradinga.

Risk Management: Dobijate precizne informacije o nivoima gubitka i profita, omogućavajući vam da upravljate rizicima na najefikasniji način.

3. Detaljna Entry Cijena, Take Profit i Stop Loss Nivoi:

Naši signali su praćeni preciznim informacijama o entry cijeni, take profit nivoima i stop loss nivoima, pružajući vam jasne smjernice za vaše pozicije, kako bi sa pravilnim risk managementom osigurali najveće moguće profite, a minimizirali vaše gubitke!

4. Edukacija za početnike i lična podrška 24/7:

Članovima koji nisu iskusni ili imaju problema sa otvaranjem pozicija nudimo podršku za otvaranje trade-ova, postavljanje limit i market ordera, postavljanje take profit i stop loss nivoa, i mnogo više. Dobit ćete pristup MoneyLord Supportu gdje će vam putem video ili audio poziva biti detaljno objašnjeni svi aspekti trading-a, uključujući postavljanje limit i market ordera, take profit i stop loss levela, kao i taktike za parcijalno povlačenje profita i zatvaranje pozicija.

Sa “MONEYLORD VIP SIGNALI” paketom, ne samo da ćete pristupiti ekskluzivnim VIP trading signalima naših mentora sa dugogodišnjim iskustvom i usphjehom već ćete također dobiti i pomoć za otvaranje pozicija i pravilno postavljanje ordera kao što su Take Profit i Stop Loss. Nebitno da li ste apsolutni početnik naš Support će vam detaljno objasniti sve što trebate znati kako bi samostalno mogli pratiti signale naših mentora. Sa ovim znanjem i našom podrškom ćete moći ostvariti impresivne rezultate i profite. Pridružite nam se danas i započnite vaše putovanje ka finansijskoj slobodi i uspjehu.

Pretplaćujući se, priznajete i razumijete da povrati nisu dopušteni i neće biti dati, budući da su sve prodaje konačne. Ako imate pitanje o povratima, molimo pošaljite nam e-poštu na [email protected] . Pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku i pristupiti grupi do kraja vašeg razdoblja pretplate. Obnova pretplate je automatska i obrađivat će se svakog mjeseca za mjesečne pretplatnike ili godišnje za godišnje pretplate. Mjesečne pretplate automatski će se naplaćivati svaki ciklus naplate.

Za podršku u plaćanju, kontaktirajte [email protected].

Za podršku pretplate, uključujući otkazivanje, kontaktirajte [email protected]

Get access today!
$6,999.00 USD per month (automatic recurring payments)
No risk, cancel anytime
Powered by LaunchPass 🚀