MoneyLord

VIP Premium Paket

Ovo je najprestižniji i najkompletniji paket koji naša MoneyLord Akademija nudi. Ovaj paket nije samo najbolji, već i nezamenljiv izvor znanja, inspiracije i mogućnosti za sve one koji žele maksimizirati svoj uspeh na kripto tržištu.

Šta čini MONEYLORD VIP PREMIUM paket tako posebnim?

1. Sveobuhvatna Edukacija:

Pristupite potpunoj edukaciji o kriptovalutama, uključujući osnovne i napredne koncepte, koji će vas pripremiti za tržište kao pravog profesionalaca.

Live predavanja u realnom vremenu: Doživite jedinstveno iskustvo učenja uz live predavanja od naših mentora. Postavljajte pitanja uživo i dobijajte odgovore na licu mjesta, stvarajući interaktivno okruženje koje vam omogućava da u potpunosti razumijete najnovije tržišne trendove i strategije.

2. Exclusive Small Caps Gems Signali:

Male kriptovalute sa velikim potencijalom: Dobijate ekskluzivne signale za male kriptovalute koje su često neprimijećene, omogućavajući vam da investirate u buduće uspješne projekte i maksimizirate vaše profite.

3. Izazovi 1K-10K Trading:

Vodimo vas korak po korak: Pridružite se našim izazovima od 1K do 10K trading uz podršku naših mentora, gradeći vaš portfolio od malih početnih sredstava do značajnih iznosa, uz pažljivo vođene strategije i taktike.

4.Sedmične Kripto Analize i Najnovije Vijesti:

Ostanite korak ispred svih: Nudimo vam redovne sedmične analize tržišta, informacije o najnovijim vijestima i trendovima direktno od naših eksperata, omogućavajući vam da pravovremeno reagujete na promjene na tržištu i uvijek budete informisani o najnovijim dešavanjima u kripto svijetu i tako osigurate najveće profite!

MONEYLORD VIP PREMIUM paket nije samo edukacija – to je putovanje koje će vas transformisati u uspješnog trgovca kriptovalutama. Sa najboljim mentorima, najnovijim informacijama i ekskluzivnim pristupom najboljim programima naše akademije, više nema granica ka vašem finansijskom uspjehu. Pridružite se našoj VIP zajednici i doživite razliku koju prava podrška i pravi izvor znanja mogu napraviti. Preuzmite kontrolu nad vašoj finansijskoj budućnosti i krenite putem ka neograničenim mogućnostima.

Pretplaćujući se, priznajete i razumijete da povrati nisu dopušteni i neće biti dati, budući da su sve prodaje konačne. Ako imate pitanje o povratima, molimo pošaljite nam e-poštu na [email protected] . Pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku i pristupiti grupi do kraja vašeg razdoblja pretplate. Obnova pretplate je automatska i obrađivat će se svakog mjeseca za mjesečne pretplatnike ili godišnje za godišnje pretplate. Mjesečne pretplate automatski će se naplaćivati svaki ciklus naplate.

Za podršku u plaćanju, kontaktirajte [email protected].

Za podršku pretplate, uključujući otkazivanje, kontaktirajte [email protected]

Get access today!
$15,000.00 USD per month (automatic recurring payments)
Have a coupon? Click to apply it.
Powered by LaunchPass 🚀